Over deze site - pcehbo.info

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Algemeen
Een stukje achtergrond
Beroepsmatig zijn computers een klein onderdeel van mijn werk, ik ben voornamelijk een hobbyist. Ik vind het leuk om dingen uit te proberen om zo de mogelijkheden en onmogelijkheden van verschillende systemen en het internet te ontdekken. In de loop der jaren heb ik aardig wat kennis vergaard van zowel Windows als Linux (Mint).

Door de verdere digitalisering van de maatschappij worden goed functionerende netwerken en systemen steeds belangrijker. Door de snelle ontwikkelingen en de enorme hoeveelheid informatie die verspreid ligt over het internet, ziet men al snel door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer. Want waar start je met zoeken als je niet bekend met de techniek? Welke zoektermen gebruik je in zoekmachines? Zijn reacties of fora niet te technisch en wel begrijpelijk? Daarnaast zijn veel sites in het Engels, iets wat voor veel mensen toch lastig blijkt. Het aantal mensen wat hierdoor een beroep doet op mijn "computerervaring" neemt toe.

Doel van de site
Met deze site wil ik nog meer mensen kunnen helpen bij het oplossen van storingen en/of problemen met computers, routers etc. Dit wil ik bereiken door artikelen te schrijven die achtergrondinformatie geven over verschillende onderwerpen zodat men meer inzicht krijgt in hoe computers, netwerken, internet etc werken. Daarnaast worden er voor diverse onderwerpen tutorials aangeboden.
Ik probeer artikelen in begrijpelijk Nederlands te schrijven en zoveel mogelijk informatie rondom een onderwerp/thema te bundelen.

Tips en adviezen zijn altijd welkom. Gebruik hiervoor het contactformulier.

Inhoud van deze site
Alles op deze site(s) is wel door mijzelf geschreven in begrijpelijk Nederlands, maar is uiteraard niet door mij bedacht. Het is een verzameling van tips&trucs die ik in de loop der jaren heb verzameld. Deze informatie is afkomstig vanuit persoonlijke ervaringen, andere mensen, computerbladen, forums en websites.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu